تست و بررسی اشکودا سوپرب 2024 پلاک ملی در ایران + فیلم
بازدید 1412
0

ویدئو تست و بررسی اشکودا سوپرب 2024 پلاک ملی در ایران

اشکودا سوپرپ خودروی وارداتی تازه وارد

ایران کارمگ: این هم از اولین اشکودا سوپرب پلاک ملی وارد شده به ایران! بالاخره طلسم چندساله ی حضور این برند اروپایی در ایران شکسته شد. برندی که در بازار اروپا طرفدارهای زیادی دارد. حتی در کشور ترکیه نیز تعداد قابل توجهی از مدل های مختلف اشکودا را در خیابان ها خواهید دید. این نشان می دهد یک برنده شناخته شده و با اصالت وارد ایران شده است. برندی که در سال 83 برای اولین بار در ششمین نمایشگاه بین المللی خودرو تهران رونمایی شد و قرار بود در استان خراسان تولید شود. اما این اتفاق میسر نشد. حالا بعد از گذشت 20 سال دوباره شاهد ورود اشکودا به ایران هستیم، اما اینبار به صورت وارداتی نه تولید داخل!

این اشکوداها در کشور چین تولید می شوند و وارد ایران می شوند. بخاطر همین در بخش فنی از موتور 4 سیلندر 1.4 لیتری توربو شارژر بهرمند هستند.

ویدئو تست و بررسی اشکودا سوپرب 2024 پلاک ملی در ایران

این اولین اشکودا SUPERB پلاک ملی در ایران بعد از باز شدن واردات خودرو است. ما هم سعی کردیم در اولین فرصت سروقت این خودرو تازه وارد برویم. البته تست و بررسی اشکودا سوپرب به صورت ویدیو تهیه شده که در همین مقاله می توانید مشاهده کنید.

اشکودا SUPERB در سگمنت D جای دارد و یک لیفت بک محسوب می شود. این خودرو از طراحی نسبتاً ساده ای در برابر رقبای خود بهرمند است.

اشکودا ساخت کجاست؟

شاید برای خیلی ها این سوال پیش امده باشد که اشکودا در کدام کشور ساخته می شود؟ یا اشکودا در اصل برای کدام کشور است؟ شرکت خودروسازی اشکودا در سال 1925 میلادی تأسیس شد. این خودروسازی جمهوری چک، در سال 2000 به صورت کامل تمامی سهامی اش توسط کمپانی فولکس واگن آلمانی خریداری شد. قدمت اشکودا نزدیک به یک قرن است. یعنی در زمانی که بسیاری از شرکت های خودروسازی هنوز مالکین آنها متولد نشده بودند، این خودروساز در حالت تولید خودرو بود!

البته اشکودا وارداتی که ما سروقت آن رفتیم ساخت کشور به غیر از آلمان و جمهوری چک است.

بررسی و آزمایش رانندگی با نسل 6 هیوندای آزرا ، کره ای مغلوب در آشفته بازار ایران

ویدئو تست و بررسی اشکودا سوپرب 2024 پلاک ملی در ایران

اشکودا سوپرب چینی چکی در ایران!

اشکودا سوپرب در بازار ایران توسط یکی از شرکت های زیر مجموعه، ایران روور وارد بازار می شود. این لیفت بک البته با نمونه هایی که در بازار اروپا عرضه می شود یک تفاوت اساسی دارد. این اشکوداها در کشور چین تولید می شوند و وارد ایران می شوند. بخاطر همین در بخش فنی از موتور 4 سیلندر 1.4 لیتری توربو شارژر بهرمند هستند. پیشرانه ای که قادر به تولید 150 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن متر گشتاور است. البته در بازار اروپا، اشکودا سوپرب با پیشرانه 1.5 لیتری و 2 لیتری عرضه می شود.

ویدئو تست و بررسی اشکودا سوپرب 2024 پلاک ملی در ایران

طراحی داخل کابین اشکودا سوپرب تا حدی ساده است اما متریال آن با کیفیت

طراحی اشکودا Superb

اشکودا SUPERB در سگمنت D جای دارد و یک لیفت بک محسوب می شود. این خودرو از طراحی نسبتاً ساده ای در برابر رقبای خود بهرمند است. در قسمت جلو چراغ های کشیده و جلوپنجره پهن با نوارهای عمودی، بیشترین جلب توجه را دارند. و البته لوگوی جذاب و دست نخورده اشکودا که مطمئناً برای بسیاری از مردم کاملا ناشناخته است.

می توان گفت طراحی این خودرو تا حد زیادی محافظه کارانه است. گویی طراحان اجازه نداشتند خودرو را جذاب تر از دیگر محصولات فولکس واگن یا آئودی طراحی کنند. فولکس واگنی ها به فرزند خوانده خود خیلی در این زمینه اهمیت ندادند.

ویدئو تست و بررسی اشکودا سوپرب 2024 پلاک ملی در ایران

قیمت اشکودا سوپرب وارداتی

خودروی تازه وارد اشکودا SUPERB در بازار ایران با قیمتی بیش از 2 میلیارد تومان عرضه می شود. قیمت اشکودا سوپرب در بازار ایران هنوز به صورت دقیق مشخص نشده است. اما باید گفت این خودرو در سامانه یکپارچه وارداتی ها با قیمت 2 میلیاد 200 میلیون تومان عرضه می شود.

نیسان سیلفی و کیا اپتیما رقبای جدی برای اشکودا سوپرب

نیسان سیلفی در بازار ایران نیز توسط دو شرکت عرضه می شود. این سدان برقی با قیمت پایه گمرکی 1میلیارد و 944 میلیون تومان ثبت شده است و قیمت مصوب آن 2میلیارد و 350 میلیون تومان است. نیسان سیلفی یکی از رقبای جدی اشکودا سوپرب است.

ویدئو تست و بررسی کی ام سی X5 محصول جدید کرمان موتور

این خودرو از یک پیشرانه 3 سیلندر 1.2 لیتری بهرمند است که تنها نقش تأمین کننده برق را در این خودرو برعهده دارد. پیشرانه نیسان سیلفی 134 اسب بخار قدرت و 300 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. البته شرکت پارس خودرو نیز نمونه بنزینی نیسان سیلفی را نیز قرار است وارد بازار کند. خودرویی با پیشرانه 4 سیلندر 1.6 لیتری تنفس طبیعی که 133 اسب بخار قدرت و 159 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. روی کاغذ نشان میدهد نیسان سیلفی پارس خودرو رقیب جدی برای اشکودا سوپرب به حساب نخواهد آمد!

کیا K5 یا کیا اپتیما جدید! یکی دیگر از اصلی ترین رقبال اشکودا سوپرب وارداتی به حساب می آید. این خودرو با دو پیشرانه 1.5 لیتری و 2 لیتری عرضه می شود. که نسخه 1.5 لیتری توربو کیا اپتیما را می توان رقیبی برای اشکودا SUPERB محسوب کرد. اپتیما یا K5 جدید با پیشرانه 1.5 لیتری چهارسیلند توربو می تواند 170 اسب بخار قدرت و 253 نیوتن متر گشتاور تولید کند.

ویدئو تست و بررسی اشکودا سوپرب 2024 پلاک ملی در ایران

فضای صندوق بار اشکودا سوپرب 625 لیتر است، البته این ظرفیت با خواباندن صندلی های ردبف عقب بیشتر هم می شود.

مشخصات فنی اشکودا سوپرت

پیشرانه: 4 سیلندر 1.4 لیتری توربوشارژر

قدرت پیشرانه: 150 اسب بخار

حداکثر گشتاور: 250 نیوتن متر

شتاب صفر تاصد: 9.7 ثانیه

حداکثر سرعت: 198 کیلومتر برساعت

طول ۴۸۶۹

عرض ۱۸۶۵

ارتفاع 1489

فاصله بین محورها 2841

حجم باک 68 لیتر

میانگین مصرف سوخت 5.9 لیتر در هر 100 کیلومتر

رینگ 18 اینچ

وزن 1440 کیلوگرم

تست تصادف: 5 ستاره ایمنی از موسسه یورو Ncap

6 کیسه هوا

فضای صندوق بار: 625 لیتر

سیستم تعلیق: جلو مکفرسون، عقب مولتی لینک

« از 2 »

صفحه رسمی ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *