هنوز پرچم خوزستان در فرمولا دریفت بالاست
مجله خودرویی ایران: دریفت ، جزو پرهیجان ترین رشته های ورزشی اتومبیلرانی محسوب می شود. به جرأت می توان گفت بعد از مسابقات اتومبیلرانی ریس، این مسابقات طرفداران بسیار زیادی دارد. دریفت یکی از جدیدترین رشته ها ورزشی است که در ایران نیز با استقبال بسیار بالایی همراه شده است. چندسالی است که با حمایت فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری کشور و تشکیل کمیته دریفت، این مسابقات با نظم خاصی برگزار می شود. در بیست و هفتمین روز از بهمن سال ۹۶ مرحله پایانی رقابت های قهرمانی کشور فرمولا دریفت برگزار شد. این رقابت ها با ۸ شرکت کننده در پیست سرعت مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
یکی دیگر مشکلات بوجود آمده برای ورود خبرنگاران به پیست، بخشنامه جدید وزرات ورزش و جوانان بوده است. در این بخشنامه ورود تنها برای خبرنگاران و عکاسانی میسر می باشد که از وزرات ورزش و جوانان معرفی نامه داشته باشند.
تأخیر در شروع، عدم هماهنگی با حراست
ساعت ۹ با رسیدن به درب ورودی پیست آزادی، تیم حراست از ورود خبرنگاران و عکاسان با اتومبیل های شخصیشان به محوطه اداری جلوگیری کردند. موضوعی که سال ها پیش نیز خبرنگاران با آن گریبان بودند و باید خودروهایشان را به پارکینگ بالا منتقل می کردند و مسافت قابل توجهی را برای رسیدن به دفتر اداری پیست طی می کردند. حالا اینبار در آخرین راند از مسابقات قهرمانی فرمولا دریفت نیز بسیاری خبرنگاران و عکاسان مجبور شدند خودروهایشان را در پارکینگ قرار دهند. ضمن آنکه هزینه ی پارکینگ را نیز باید پرداخت می کردند. موضوعی که نشان می دهد هماهنگی بین فدراسیون و حراست مجموعه ورزشی آزادی وجود ندارد.

در مسابقه دریفت این دوره تنها هشت شرکت کننده حضور داشتند
یکی دیگر مشکلات بوجود آمده برای ورود خبرنگاران به پیست، بخشنامه جدید وزرات ورزش و جوانان بوده است. در این بخشنامه ورود تنها برای خبرنگاران و عکاسانی میسر می باشد که از وزرات ورزش و جوانان معرفی نامه داشته باشند. این موضوع باعث شد تا حدود ۱ ساعت خبرنگاران و عکاسان خارج از محوطه پیست و پشت درها قرار بگیرند تا مسئولین فدراسیون با تماس های تلفنی خود با مسئولین حراست موضوع را حل و فصل نمایند. این مشکل بازهم عدم هماهنگی بین فدراسیون و وزرات ورزش را نشان می دهد.
ساعت ۱۱ با تأخیر یک ساعته مسابقه شروع شد. مسابقه ای که در آن تنها ۸ شرکت کننده برای رقابت بایکدیگر حضور داشتند. خط استارت مسابقه فرمولا دریفت نیز در میانه مسیر ۴۰۰ متر قرار داشت. در این مسابقه شهاب پیشانیدار، هادی جعفرپور و محمدجلایی توانستند بیشترین امتیازات در هر دور کسب کنند و عناوین اول تا سوم را ازآن خود کنند. با قهرمانی شهاب پیشانیدار در این مسابقات باز هم پرچم دریفت در خوزستان بالا رفت.
مسابقه ای که در سرما نسبتا زیاد برگزار شد اما استقبال مردم مثل همیشه زیاد بود. استقبالی که هیچوقت مسئولین فدراسیون قدر آن را نمی دانند. حضور مردم و علاقه مندان به رشته اتومبیلرانی و موتورسواری در این سال ها نشان داده که رشته ای پرطرفدار و جذاب است. اما مدیران ارشد فدراسیون و حتی هیأت های موتورسواری و اتومیبلرانی بخصوص در تهران گویی چندان تمایلی به رسیدگی به مشکلات این تماشاچیان در حین مسابقه ندارند. سکوهایی که نه از نظر کیفیت و نه از نظر شان و شخصیت تماشاچیان در جایگاه قابل قبولی قرار ندارند.

در طول مسابقه هر شرکت کننده بیش از ۵-۶ بار باید تایرهای خودرو اش را تعویض کند
نفرات برتر مرحله پایانی مسابقات قهرمانی کشور فرمولا دریفت
رتبه اول: شهاب پیشانیدار – خوزستان
رتبه دوم: هادی جعفر پور – اراک
رتبه سوم: محمد جلایی – خراسان
در پایان شمارا به دیدن تصاویر و فیلم کوتاهی از این مسابقه دعوت می کنیم
عکس : محمد حسن رزاقی
صفحه رسمی ما را در اینستاگرام دنبال کنید





