مجله خودرویی ایران: وقتی بنتلی کانتیننتال گذرموقت نابود می شود. دیدن تصادف خودروهای معمولی هم ناراحت کننده است، چه برسد زمانی که یک خودروی گرانقیمت آسیب شدیدی ببیند. در ایران آمار تصادف خودرو و مرگ و میر بسیار قابل توجه است. خودروهای غیر استاندارد نظیر پراید و پیکان نیز به راحتی جان بسیاری از مردم را در تصادف ها گرفته است.
خودروهای لوکس موجود در ایران نیز از این داستان در امان نبوده اند. اگر به برخی از تعمیرگاه های معتبر سطح شهر و پارکینگ ها سر بزنید خواهید دید خودروهای چند صد میلیونی چگونه تبدیل به آهن پاره های بی ارزش شده اند. در این چندسال اخیر که از ورود خودروهای گذرموقت و خاص گرانقیمت می گذرد برخی از خودروهای لوکس متأسفانه تصادف کردند و با مشکلاتی مواجه شدند.
تصادف خودروهای گذرموقت نیز در نوع خود ناراحت کننده است. برخورد سپر جلو لامبورگینی مورسیه لگوLP640 سفید صدفی با سرعت گیرهای خیابان های ایران زمین. هزینه تقریبی۴۰ میلیون تومان را برای مالک جوان آن در برد داشت. تصادف آئودیR8 زرد رنگ در تهران نیز در نوع خود بی سابقه بود. خودرویی که بعد از رسیدن لوازم مورد نیاز به تهران در یکی از تعمیرگاه ها تعمیر و بازسازی شد.
حادثه برای تنها لامبورگینی مورسیه لگوLP640 هامان کشور هم در نوع خود جالب بود. مسابقه درگ قم، انتهای مسیر ۴۰۰ متر و برخورد سپر جلو و رکاب ها با زمین خاکی انتهای مسیر. حادثه ای که تنها خسارت مالی در برداشت و خوشبختانه به سرنشین خودرو آسیبی وارد نشد. در سال های اخیر نیز تصادف خودروهای گذرموقت و پلاک ملی بیشتر منتشر می شود.
اینبار کمربند ایمنی بنتلی کانتیننتال جان راننده را گرفتا
ما داستان این تصادف بسیار تعجب برانگیز است زیرا این بار کمربند ایمنی جان راننده خودرو را گرفت. در اوایل سال ۱۳۹۰ به صورت همزمان دو دستگاه بنتلی کانتننتال GTC گذرموقت وارد تهران شدند.
یکی از خودروها در بخش سیستم تعلیق با مشکل مواجه شد. به همین خاطر در همان هفته اول خواب خوشی در تعمیرگاه داشت. اما مشکل برطرف نشد و اجباراً این خودروی گذرموقت زودتر از موعد کشور را ترک کرد. دومین بنتلی کانتیننتال GTC مشکی گذرموقت بدون هیچ مشکلی در تهران تردد می کرد. حتی مردم در برخی از خیابان های مرکز شهر نیز شاهد تردد این خودروی لوکس و اشرافی انگلیسی بودند.
تصادف فراری F430 در تهران، خودرویی که هیچ وقت در شهر دیده نشد
اما پایان تلخی برای این بنتلی اتفاق افتاد. مهدی چابکی، صاحب جوان و ثروتمند بنتلی بود. وی بیشتر وقت خود را در زمینه ساختمان سازی صرف می کرد. وی در مدت زمان تردد این خودرو همیشه از آن استفاده می کرد. مهدی به همراه یکی از دوستانش از شمال عازم تهران بود. (شرح داستان نیز از زبان دوست وی بیان شده است). جاده زیبا و لذت بخش شمشک مسیر مورد نظرشان بود.
شاید در این آب و هوا اگر خودروی شما مجهز به سانروف بود تمایل داشتید تا آن را باز کنید. تا از هوای تازه این منطقه تفریحی لذت ببرید. پس اگر پشت یک خودروی کروک بودید حتماً سقف آن را درون صندوق عقب جای می دادید. اما وقتی که با بنتلی کانتیننتال GTC در چنین جاده ای رانندگی می کنید و از موسیقی دلخواه خود لذت می برید محکوم به باز کردن سقف برزنتی این خودرو هستید. سقف برزنتی بنتلی داستان ما نیز در طول مسیر بازگشت به تهران درون محفظه عقب جای داشت.
سرنشین کناری کمربند ایمنی خود را نبسته بود، اما راننده جوان برای حفظ ایمنی بیشتر کمربند خود را بسته بود. درصورتی که هرگز تصور نمی کرد همین کمربند ایمنی باعث گرفتن جان وی خواهد شد. طبق گفته سرنشین کناری که از این حادثه جان سالم به در برده است، در زمان واژگونی، سرعت خودرو بیش از ۱۶۰کیلومتر درساعت بود. ورود به یکی از پیچ های تند مسیر و ترکیدن یکی از لاستیک ها به علت نامعلوم باعث شد تا کنترل بنتلی کانتیننتال GTC از دست راننده خارج شود که واژگون شدن خودرو را دربر داشت.
در حین واژگونی و چرخیدن خودرو از پهلو به دور خود، سرنشین کناری که کمربند ایمنی را نبسته بود از خودرو به بیرون پرت می شود. آسیب چندان زیاد نمی بیند و بعد از چند روز بهبودی خود را بدست می آورد. اما راننده خودرو در تمام مدت چرخیدن خودرو و کشیده شدن برروی زمین درون کابین کانتیننتال GTC مبحوس شده بود. پایان تلخ برای خودرو چند صد میلیونی و مالک جوان آن بسیار غم انگیز است. بسیاری از قطعات خودرو آسیب جدی دیده بودند.
همانطور که در تصاویر مشاهد می کنید سپر، کاپوت و بخشی از گلگیرها آسیب جدی دیده اند. در این حادثه یکی از رینگ های اسپرت کاملاً متلاشی شد. می توان علت اصلی بروز حادثه را مربوط به این رینگ دانست. عملکردن ایربگ های کناری نیز نتوانست کاری برای مالک جوان خودرو بکند. در بسیاری از خودروهای کروکی میله های فولادی مقاومی در پشت صندلی های عقب تعبیه شده است.
این میله ها که در صورت واژگونی از اصابت سر و بدن راننده و سرنشین جلوگیری می نماید. درصورتی که هردو میله درحین واژگونی به بالا آمده اما کمکی برای حفظ جان راننده نکرده اند. درصورت بروز چنین حادثه ای آیا می توان کمربند ایمنی را شریک جرم به حساب آورد یاد خیر…!
کانتیننتال ابتدا در یکی از پارکینگ های سطح شهر تهران قرار داشت. آهن پاره متلاشی شده انگلیسی بعد مدتی به بندرعباس منتقل شد. تصاویر قرار گرفته در کانال نیز برای زمانی است که خودرو چند ماه در پارکینگ بندرعباس مانده بود. البته با گذشت بیش از ۵ سال از این تصادف دلخراش خبر دقیق از محل این خودرو نداریم.
این خودرو مجهز به پیشرانه ۱۲سیلندر تویین توربوشارژ W شکل ۶ لیتری است. این پیشرانه ۴۸ سوپاپه قادر به تولید ۵۵۲ اسب بخار قدرت است. جعبه دنده این خودروشش سرعته و ساخت ZF است. شتاب صفرتا صد این خودرو ۴٫۵ثانیه و حداکثر سرعت آن ۳۲۲ کیلومتر درساعت است.
[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”تصادف دلخراش خودروی بنتلی در ایران + عکس”]
صفحه رسمی ما را در اینستاگرام دنبال کنید
اون سالا عجب ماشینایی وارد ایران میشدا
دیدن تصاویر تصادف بنتلی برایم بسیار غم انگیز بود.
همچنین مرگ راننده آن.
امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم
راستش تخت گاز یک مدت از بنتلی کانتینالتال بدش میامد تا اینکه ان رادر استرالیا راند
ولی ما باورم نمیشود بنتلی چنین تصادفی کند